Nieuws

Opening Bistr' OH Halle

okt 31, 2019

HALLE – Bistr'Oh Halle opent zijn deuren voor het grote publiek
Vrijdag 1 november 2019 opent Bistr'Oh Halle zijn deuren voor het grote publiek. Bistr'Oh Halle word een toegankelijke Bistro/Tea-room in de "Residentie Asteria" op de Sint Rochuswijk.

 

 

 

 

 

 

HALLE – Bistr’Oh Halle opent zijn deuren voor het grote publiek

Vrijdag 1 november 2019 opent Bistr’Oh Halle zijn deuren voor het grote publiek. Bistr’Oh Halle word een toegankelijke Bistro/Tea-room in de “Residentie Asteria” op de Sint Rochuswijk.

De Bistro is vooral gericht op de lunch en zal dus elke middag van woensdag-tot zondag open zijn om een lekkere lunch te eten. Op vrijdagavond en zaterdagavond kan je er ook terecht voor een lekkere diner van de rijk gevulde menukaart.
Naast de lunch en diner is het mogelijk om in de namiddag gezellig iets te komen drinken, een lekkere koffie met een stukje taart of pannenkoeken. Wie geen zin of tijd heeft om te koken kan bij Bistr’Oh Halle ook terecht voor afhaalmaaltijden.
Met de nieuwe Bistr’Oh Halle wil het team van Orecah en de steun van Time for quality een gezellige ontmoetingsplaats creeeren in het hart van Elisa-Park te Sint Rochus.
Kenny Pappaert, Kim Nuyttens en het voltallige Orecah-Team zullen u met open armen ontvangen in hun nieuwe zaak.
Residentie Asteria: Werlstraat 2 te Halle is open van woensdag tot zondag.

 

 
Nieuws